Despre noi

Compania Alil Post este un serviciu de livrare a coletelor prin curier, la nivel internațional, a cărei misiuni principală este minimalizarea distanței dintre oameni! Echipa Alil Post lucrează nu doar asupra diminuării timpului de livrare a documentelor și mărfurilor, dar și încearcă să simplifice procesul lor de trimitere și recepționare.

Noi asigurăm o calitate înaltă, stabilă a serviciului și întotdeauna realizăm obligațiile de transportare încredințate. În cadrul companiei sunt stabilite anumite standarde de calitate a lucrului, pe care le respectăm în fiecare etapă de colaborare cu clienții. Anume din acest motiv serviciul nostru de livrare a coletelor are deja mii de clienți permanenți!

Echipa Alil Post este compusă din profesioniști în domeniul logisticii, care se străduie să își realizeze lucrul în mod corespunzător. Noi avem o atitudine strictă față de alegerea partenerilor și selectarea personalului, instruim întotdeauna persoanele noi din colectiv și le aducem la cunoștință principiile eticii corporative.

Scopul nostru – crearea unor condiții optime de livrare a mărfurilor, cu un raport corect de preț și calitate, pentru expeditorii și destinatarii din fiecare țară cu care lucrăm.

Pe lângă asta, noi deținem o rețea stabilă de primire a coletelor, care acoperă tot teritoriul Israelului, dar și o rețea organizațională de livrare în toate țările-destinatare. Anume din acest motiv compania Alil Post a creat serviciul de livrare-express. Dacă aveți nevoie să livrați urgent marfa – noi suntem la dispoziția dumneavoastră!

Principiile de lucru Alil Post

Pe parcursul anilor de lucru, compania noastră de livrare a coletelor respectă cu strictețe următoarele principii:

  • respectarea normelor comportamentale etice;

  • respectarea tuturor legilor Israelului și a țărilor care recepționează coletele;

  • acțiuni în conformitate cu legislația antimonopol;

  • oferirea informațiilor veridice cu privire la activitatea companiei;

  • concurența cinstită: noi nu scriem recenzii false, care ar putea compromite concurenții noștri.

Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să luați legătura cu noi, printr-o metodă comodă pentru dumneavoastră.